سرپرست معاونت گردشگری اداره كل میراث فرهنگی خوزستان تشریح كرد؛

همه آن چه که برای توسعه گردشگری آبی خوزستان انجام شده است

همه آن چه که برای توسعه گردشگری آبی خوزستان انجام شده است

به گزارش فقط سفر، خوزستان سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان خوزستان در مورد توسعه گردشگری آبی رودخانه کارون اظهار داشت: توسعه گردشگری آبی پروژه بسیار بزرگی است و اگر بخواهیم اقدامات موثری برای توسعه گردشگری آبی در رودخانه کارون انجام دهیم در ابتدا باید مطالعات لازم را داشته باشیم تا با تعیین اعتبار اقدامات لازم اجرایی شوند.



پیمان نبهانی در گفتگو با ایسنا، ضمن اشاره به اینکه با حضور فرمانداری و دستگاههای متولی برای تعیین مسیرهای گردشگری استان خوزستان جلساتی در اداره شهرستان اهواز برگزار شد اظهار داشت: مطالعات گسترده ای را در این نشست همچون تعیین مسیرهای گردشگری جاده ساحلی اهواز انجام داده ایم.

وی خاطرنشان کرد: هرچند طرح های مطالعاتی صورت گرفت اما از لحاظ اقدام عملی تاکنون به ظرفیت های گردشگری ساحل کارون در محدوده شهر اهواز چیزی اضافه نشده است.

راه اندازی قرارگاه گردشگری آبادان و خرمشهر

او همینطور با بیان اینکه یک طرح کلی با نام راه اندازی مسیرهای آبی در محدوده خرمشهر و آبادان برنامه ریزی شده است، توضیح داد: پس از تهیه این طرح و ارسال به وزارت خانه مورد تایید معاونت تخصصی و افراد دیگر متولی این حوزه قرار گرفت و بعد از آن هم در جلسه ای که با حضور وزیر گردشگری برگزار شد موارد دیگری به این طرح افزوده شد.

نبهانی اظهار نمود: طرح توسعه گردشگری آبادان و خرمشهر یا قرارگاه گردشگری آبادان و خرمشهر به هیات دولت ارسال شد و کلیات این مجموعه پروژه پس از اینکه تایید شد جهت بررسی جزئیات و تکمیل هر چه بیش تر به کمیسیون های مرتبط ارجاع شد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان خوزستان تصریح کرد: کلیات طرح قرارگاه گردشگری آبادان و خرمشهر فقط محدود به پروژه ذکر شده نیست بلکه شامل گردشگری کشاورزی آبادان و خرمشهر، پایانه گردشگری شلمچه و گردشگری جنگ است.

وی ضمن اشاره به اینکه کلیات این طرح توسعه گردشگری شهریور ماه سالجاری تایید شد اظهار داشت: برآورد اولیه اعتبار این طرح ۱۴ هزار میلیاردریال تعیین شد.

اختصاص اعتبار لازم برای اجرای طرح شناورهای آبی



او در ادامه ضمن اشاره به اینکه طرح تاکسی آبی همچون مجموعه مطالعاتی است که سازمان بنادر، شهرداری، میراث فرهنگی و... برنامه ریزی و تهیه کردند اظهار نمود: اعتبار لازم برای راه اندازی تاکسی آبی و تجهیز اسکله ها و ایستگاه های گردشگری این تاکسی ها تخصیص یافته است.

به گفته نبهانی: شناورهای اتوبوسی و تاکسی های آبی ۲ نمونه معمولی و اختصاصی سوپرلوکس هستند و با پیشنهادی که دادیم و همینطور با در نظر گرفتن ظرفیت رودخانه حدود ۵۰ شناور تعیین شد که از ۱۲ تا ۲۵۰ نفر ظرفیت دارند.

وی ضمن اشاره به اینکه مسیر این تاکسی های آبی از پایانه مسافربری کشتی رانی خرمشهر شروع خواهد شد و شامل ۱۲ ایستگاه در راه است توضیح داد: چهار ایستگاه در خرمشهر، هفت ایستگاه در آبادان و یک ایستگاه هم میان مسیر گردشگری آبادان و خرمشهر قرار دارد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خوزستان افزود: هر کدام از این ۱۲ ایستگاه ۵۰۰۰ متر زمین پشتیبان دارند که در آنها فضای بازی برای کودکان، اتاق نگهبانی، ایستگاه ایمنی و محل استراحت و غذاخوری و امکانات گوناگونی برای رفاه حال هر چه بیش تر گردش گران در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: این زمینهای پشتیبان بیشتر در بین نخلستان های حاشیه بهمن شیر و محل پهلوگیری شناورها قرار دارند.

اعطای تسهیلات به سرمایه گذاران در حوزه خرید شناورهای آبی



نبهانی همینطور با بیان اینکه تسهیلاتی برای سرمایه گذاران این نوع شناورها در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: مجوزی از هیات دولت برای واردات شناورهای آبی صادر گردیده است.

وی افزود: سرمایه گذارانی که در این منطقه برای خرید شناور اقدام و سرمایه گذاری می کنند دولت به آنها کمک می نماید و جزیی از سود را هم به آنها می پردازد.

احداث ۹ اسکله گردشگری در روستاهای مجاور تالاب شادگان



سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان خوزستان اظهار نمود: آن چه حالا به ظرفیت های مختلف گردشگری آبی استان خوزستان اضافه شده اینست که ۹ اسکله گردشگری در روستاهای مجاور تالاب شادگان راه اندازی کرده ایم که امکان تردد قایق های محلی را از روستا به تالاب فراهم می آورد.

او تصریح کرد: این ظرفیت در روستاهای مجاور تالاب های شادگان در گذشته وجود نداشت.

نبهانی اظهار امیدواری کرد: این اقدام مهم که سبب شد چندین ایستگاه به ایستگاه های ورود به تالاب اضافه شود بتواند نوید بخش ورود گردشگران بیش تر به مناطق گردشگری ناشناخته شهرستان شادگان باشد.

ایجاد نقشه راه برای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری دریایی و راه اندازی اسکله گردشگری



نبهانی ضمن اشاره به مطالعاتی که سازمان بنادر و دریانوردی در مورد جاذبه های اسکله های گردشگری دریایی استان انجام داده توضیح داد: جانمایی اسکله های گردشگری سازمان بنادر و دریانوردی برپایه آئین نامه های مرتبط دستگاههای متولی اجرایی صورت می گیرد و این اقدام مهم و اساسی در واقع ایجاد نقشه راه برای توسعه گردشگری دریایی است.

وی ضمن اشاره به اینکه در گذشته متولی مشخصی برای این حوزه وجود نداشت خاطرنشان کرد: خوشبختانه سازمان بنادر و دریانوردی با این اقدام موثر ظرفیت های مختلف موجود را مشخص کرد و برپایه اختیاراتی که این سازمان دارد می تواند مجوز مابقی دستگاه ها را دریافت و در شورای برنامه ریزی مصوب کند.

او تصریح کرد: ورود به دریا و ایجاد محلی برای ورود به دریا نخستین و اساسی ترین قدم در توسعه گردشگری در رابطه با دریا است که متاسفانه در گذشته استان خوزستان در استفاده از این نعمت محروم بود.

وی اظهار نمود: الان برای هر سرمایه گذاری که بخواهد در قسمت گردشگری دریایی و راه اندازی اسکله گردشگری سرمایه گذاری کند نقشه راه تهیه کرده ایم و قابل ذکر است که سازمان بنادر موثر واقع شد تا این ظرفیت از حالت بالقوه به فعل برسد.

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان خوزستان تصریح کرد: این نقشه راه بطور حتم می تواند به مثابه سند بالادستی در سطح استان مورد استفاده دستگاههای اجرایی و بخش های خصوصی در زمینه توسعه گردشگری دریایی و سرمایه گذاری قرار بگیرد.





منبع:

1401/09/28
21:00:39
5.0 / 5
556
تگهای خبر: خرید , دستگاه , شهر , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

فقط سفر

onlytravel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فقط سفر محفوظ است

فقط سفر

سفر و گردشگری
فقط سفر، دروازه ای به طرف تجربه های جدید.