با رأی مثبت اعضای شورای شهر تهران صورت گرفت
اصلاح عوارض كسب و پیشه در شهر تهران
به گزارش فقط سفر اعضای شورای اسلامی شهر تهران به اصلاحیه تعرفه عوارض كسب و پیشه رأی مثبت دادند.
به گزارش فقط سفر به نقل از ایسنا، بامداد امروز لایحه اصلاح عوارض كسب و پیشه روی میز بررسی شورای اسلامی شهر تهران قرار گرفت و محمود میر لوحی در تشریح این جزئیات اظهار داشت: ۵ سال است كه تعرفه های عوارض كسب و پیشه تغییر نكرده و این مساله باعث اعتراضاتی شده است.
وی با بیان این كه هم اكنون ۱۱۲۶ عنوان شغل در تهران شناسایی شده است كه به نظر می آید باید معاونت مالی و اقتصادی با لحاظ كردن مشاغل جدید این لیست را به روزرسانی كند، اظهار نمود: شهرداری تهران ۴۵۰ هزار واحد كسب و كار در تهران شناسایی كرده است و جالب است بدانید كه درآمد شهرداری از این محل تنها ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این در شرایطی است كه بیشتر از ۴۰ درصد تولید ناخالص كشور در تهران است و به علت شرایط اقتصادی قبول كردیم كه فعلا افزایشی نداشته باشیم بلكه اصلاحات را با شیب ملایم انجام دهیم.
میرلوحی با بیان این كه ۴۵۰ هزار واحد تجاری در تهران فعال است اظهار نمود: ما عوارض را افزایش نمی دهیم بلكه یك فرمول تعیین عوارض كسب و پیشه است كه ما برپایه قانون یكی از آیتم های فرمول را می توانیم افزایش دهیم.
وی با بیان این كه ما باید منابع پایدار را شناسایی نماییم چون كه شهرداری تهران معادن طلا یا زمین كاشت زعفران ندارد اظهار داشت: سهم شهرداری تهران از درآمدهای عوارض كسب و پیشه ناچیز است.
وی ادامه داد: دقت داشته باشید كه تعرفه ها از سال ۹۳ اصلاح نشده و ما می خواهیم با یك شیب ملایم یك ضریب فرمول عوارض را اصلاح نماییم.
در ادامه احمد مسجد جامعی در مخالفت با افزایش عوارض كسب و پیشه اظهار نمود: امروز ۴ لایحه عوارضی در شورای شهر با قید یك فوریت تصویب گردید اما چرا ما مردم را قلك می ببینم؟ مردم شهروند هستند و نه رعیت! آیا دغدغه ما درآمد شهرداری است یا شهر! با چه قیمتی با چه حمایتی و با چه كیفیتی عوارض را افزایش می دهیم و در مقابل مقرر است چه اتفاقی بیفتد؟
وی ادامه داد: می گویند كه سال آینده شرایط سخت تر است پس دلیلی ندارد با هر منطقی شیب عوارض را افزایش دهیم.
رسولی در موافقت با این لایحه اظهار داشت: این كه ما باید مبنای تصمیم گیریمان را برای مردم تشریح نماییم اتفاق خوبی است اما دقت داشته باشید كه عوارض ظرف ۵ سال قبل تغییر نكرده است. ازاین رو از آن جایی كه ما می خواهیم درآمد پایداری برای اداره شهر و نه شهرداری داشته باشیم، تكیه گاه اصلی ما وصول عوارض است و یكی از كدهای عوارضی هم عوارض كسب و پیشه است كه فرمول مفصلی دارد و ما تنها یك جزء آنرا تغییر می دهیم.
عرب مدیر اداره كل وصول درآمد شهرداری هم با بیان این كه پیرو اعتراضات سازمان بورس در مورد فاصله عوارض، لایحه ای را در اردیبهشت ماه عرضه كردیم، اظهار نمود: ما نمی توانستیم فرمول را تغییر دهیم بلكه می توانستیم برپایه اختیاراتی كه قانون به شهرداری داده اصلاحاتی را در فرمول ایجاد نماییم.
وی با بیان این كه در این لایحه مشاغل حمایتی كه عموما سنتی هستند لحاظ شده و حداقل رشد عوارض برای مشاغل فرهنگی داشتیم اظهار داشت: مثلا عوارض كتاب فروشی ها از ۲۰۰ تومان به ۳۰۰ تومان افزایش داشته و در مورد عوارض مشاغل جدید هم با عنایت به تحولات اقتصادی این عوارض تغییر كرده است و ما ملاحظاتی برای تولید كنندگان هم در نظر گرفتیم.
به گزارش فقط سفر به نقل از ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در نهایت به اصلاحیه تعرفه عوارض كسب و پیشه رأی مثبت دادند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب