در سمپوزیوم سوم مفاخر و پس از حاشیه های قبل

حساسیت برای شباهت سردیس های دانشمندان بیشتر شد

حساسیت برای شباهت سردیس های دانشمندان بیشتر شد

به گزارش فقط سفر یک هنرمند مجسمه ساز از تاکید بر شباهت هرچه بیشتر سردیس ها با شخصیت در سومین سمپوزیوم مجسمه سازی مفاخر ایران آگاهی داد و اظهار داشت: باتوجه به حواشی دوره گذشته ما تمام اهتمام خودرا به کار بردیم تا بتوانیم بیشترین حد شباهت را در ماکت اولیه ایجاد نماییم.


به گزارش فقط سفر به نقل از روابط عمومی سازمان زیباسازی شهر تهران، عفت جلیل نژاد از هنرمندان سومین سمپوزیوم مجسمه سازی مفاخر ـ ویژه دانشمندان ـ از ساخت سردیس دکتر ابوالقاسم گرجی، آگاهی داد و دراین زمینه اظهار داشت: کار ما در این دوره با یک ماکت شروع شد و از آنجائیکه استاد در قید حیات نبودند، تحقیقات من، فقط برمبنای یک فیلم مستند از ایشان شکل گرفت و من حدودا بخش مهمی از شخصیت و دیدگاه های ایشان را از همان فیلم مستند که مربوط به سنین بالای این چهره شاخص بود درک کردم. اما اساسا ملاک کار سردیس دکتر گرجی، را بر اساس عکسی که در فضای اینترنت نیز بسیار دیده می شود، قرار دادم؛ بدین سبب کار نسبتا جوان تر از فیلم مستندی است که از این چهره تولید شده است.
جلیل نژاد، تحقیق و شناخت شخصیت سوژه مورد نظر را یک ضرورت خواند و بیان کرد: به طور قطع، شناخت یک چهره و شخصیت در کیفیت و نحوه کار هنرمند موثر است، به همین خاطر، خیلی از دوستان، به معاشرت با چهره های مورد نظر خود پرداختند تا امکان شناخت بیشتری از این شخصیت ها داشته باشند.
او درباره شباهت سردیس با شخصیت مورد نظر، اظهار داشت: باتوجه به حواشی دوره گذشته ما تمام اهتمام خودرا به کار بردیم تا بتوانیم بیشترین حد شباهت را در ماکت اولیه ایجاد نماییم. به همین خاطر من با کتاب و فیلمی که از مرحوم دکتر گرجی باقیمانده بود، اهتمام کردم که این مساله را در مرکز توجه خود قرار دهم و حتی برمبنای فیلم مستند، طرز صحبت کردن، ایشان را نیز در حس کار بیاورم. البته بدیهی است که روند کار من در این راه متفاوت از سایر هنرمندان بود، برای اینکه سردیس من از کسانی که در قید حیات بودند، متفاوت بود.
این هنرمند مجسمه ساز، درباره برگزاری این دوره از سمپوزیوم به صورت آنلاین، بیان کرد: تعامل هنرمندان با یکدیگر و مردم همچون الزامات سمپوزیوم است که متاسفانه به سبب کرونا در این دوره امکان پذیر نیست. با این وجود من معتقدم که برگزاری سمپوزیوم یک اتفاق خوب است که در هر صورتی باید صورت گیرد برای اینکه اساسا برگزار شدن چنین رویدادهایی بهتر از سکوت فرهنگی است.
جلیل نژاد اشاره کرد: بدیهی است که سمپوزیوم مفاخر با تکرار و تداوم به سمت بهبود و کیفیت بیشتر حرکت می کند؛ بدین سبب امیدوارم که در دوره های بعدی شاهد حضور بیشتر هنرمندان و ساخت سردیس های بیشتری باشیم و کار در این عرصه به یک دوره خاص محدود نشود.
او افزود: کار در این دوره به صورت آنلاین است یعنی هر هنرمندی در استودیو خود مشغول به کار است و امکان تعامل چندانی برای قضاوت سطح کارها نیست با این وجود من از روند کنونی راضی هستم.
به گزارش فقط سفر به نقل از ایسنا، ابوالقاسم گرجی (زاده ۱۳۰۲ در تهران - درگذشته ۱۳۸۹ در تهران) استاد ممتاز دانشگاه تهران، فقیه و حقوقدان، دانش آموخته فلسفه و حکمت اسلامی از دانشکده الهیات، نوزدهمین رئیس دانشگاه تهران و چهره ماندگار ایران در دومین همایش چهره های ماندگار سال ۸۱ بود.
سومین سمپوزیوم مجسمه سازی مفاخر ایران با موضوع دانشمندان کشور، این روزها با حضور ۲۱ هنرمند مجسمه ساز به شکل آنلاین در حال برگزاری است.




منبع:

1399/09/18
17:19:07
5.0 / 5
973
تگهای خبر: اینترنت , شهر , فضا , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۲
فقط سفر

onlytravel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فقط سفر محفوظ است

فقط سفر

سفر و گردشگری