جزئیاتی از نحوه برگزاری انتخابات الكترونیكی شورایاری ها در پایتخت

جزئیاتی از نحوه برگزاری انتخابات الكترونیكی شورایاری ها در پایتخت

به گزارش فقط سفر دبیر ستاد اجرایی پنحمین دوره انتخابات شورایاری، جزئیات تازه از نحوه برگزاری انتخابات الكترونیكی شورایاری ها را بیان نمود.


به گزارش فقط سفر به نقل از ایسنا، حمید طهایی با اشاره به اینكه درحال حاضر 1774 شعبه رأی گیری در تهران وجود دارد، اظهار نمود: مبنا و اساس كار تعیین محل شعب و تعداد شعب با اساس كار انتخابات دوره ی چهارم شورایاری ها یكسان است و تغییرات جدی و اساسی توسط هیئت اجرایی مركزی صورت نگرفته است. تنها تغییری كه صورت گرفته این است كه تعداد صندوق ها از دوره قبل بیشتر خواهد بود.
وی با اشاره به اینكه هرشعبه یك دستگاه احراز هویت و دو تا سه صندوق خواهد داشت، اظهار داشت: امكان دارد در گذشته، در سیستم دستی تخلفاتی صورت گرفته باشد، اما در سیستم مكانیزه این تخلف به صفر خواهد رسید.
طهایی در مورد نحوه رأی دادن بیان كرد: زمانی كه فرد وارد شعبه می شود با در دست داشتن كارت ملی و شناسنامه به اپراتور رجوع می كند. پس از تحویل مدارك، اپراتور اطلاعات رأی دهنده را وارد سیستم می كند و سیستم سه مورد شامل هویت فرد، اینكه سن رأی دهنده بالای 18 سال باشد و رأی دهنده در شعبه دیگری رأی نداده باشد را بررسی می كند.
وی ادامه داد: رأی دهنده پس از تحویل كارت تعرفه و شارژ آن توسط اپراتور با قرار گرفتن در پشت صندوق، رای خویش را ثبت می كند. زمانی كه فرد كد سه رقمی كاندیدای مورد نظر را شماره گیری می كند، نام و نام خانوادگی كاندیدا به همراه عكس وی به رأی دهنده نشان داده می شود. هر رای دهنده مجاز است به 9 كاندیدای شورایاری رأی دهد. پس از انتخاب و ثبت اولیه كد كاندیدای مورد نظر، سیستم به فرد اجازه اصلاح یا حذف كاندیدا را می دهد، اما پس از ثبت نهایی دیگر اجازه ی اصلاح داده نمی گردد.
طهایی تصریح كرد: در داخل دستگاه فرد می تواند باردیگر یك كپی از اسامی را مشاهده كند كه این پرینت داخل صندوق قرار می گیرد. اگر در بررسی به شكایات لازم شد صندوق بازنگری شود آنچه در حافظه صندوق ثبت شده با آنچه در پرینت داخل مخزن صندوق قرار گرفته تطبیق داده خواهد شد.
برپایه گزارش شهرنوشت، دبیر ستاد اجرایی پنحمین دوره انتخابات شورایاری های تهران با تاكید براینكه سیستم رأی گیری به هیچ مركز ارتباطی متصل نیست و به صورت آفلاین خواهد بود، اظهار داشت: بر مبنای اطلاعاتی كه دستگاه احراز هویت دارد می توان آمار تعداد رجوع كنندگان به شعب را لحظه به لحظه چك كرد اما آرا برای هیچكس مشخص نخواهد بود. پس از اتمام ساعت رأی گیری، فرد مسئول با یك رمز عبور مشخص كلیه اطلاعات صندوق را تخلیه می كند و به سیستم مركزی تحویل می دهد. در انتها مشخص خواهد شد كه هرشعبه و هر صندوق چه تعداد رأی را دریافت كرده است.



1398/04/20
14:25:33
5.0 / 5
4452
تگهای خبر: پایتخت , ثبت , دستگاه , شهر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
فقط سفر

onlytravel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فقط سفر محفوظ است

فقط سفر

سفر و گردشگری