۶ شهرستان اصفهان درصف اجرای آبخیزداری ۲۷۵میلیارد تومان اعتبار مصوب شد

فقط سفر: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان از تصویب 275 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه های آبخیزداری در مناطق اولویت دار استان در سالجاری خبرداد.
محمدعلی کاظمی در گفتگو با گزارشگر مهر با اشاره به اینکه ۱۴۳ میلیارد تومان اعتبار ملی برای طرح های آبخیزداری اصفهان در سال ۱۴۰۵ مصوب شده است، اظهار نمود: علاوه بر این، ۶۲ میلیارد تومان اعتبار استانی در کمیته های برنامه ریزی شهرستان ها مصوب شده و ۷۰ میلیارد تومان هم از محل اعتبارات محرومیت زدایی با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) پیش بینی شده است.
به گفته وی، پروژه های سال ۱۴۰۵ در ۶ شهرستان اولویت دار نائین، گلپایگان، لنجان، جرقویه، مبارکه و بوئین میاندشت برمبنای مطالعات و اولویت ها اجرا خواهد شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با اشاره به اینکه در صورت تخصیص بموقع اعتبار، انتخاب پیمانکار و عملیات اجرایی شروع می شود، تصریح کرد: از آنجائیکه سال مالی از مهرماه آغاز می شود، در صورت ابلاغ اعتبارات و موافقت نامه ها، کار انتخاب پیمانکار صورت خواهد گرفت و عملیات اجرایی این پروژه ها در پاییز و زمستان پیش رو با عنایت به پیش بینی بارشهای مناسب شروع شده و در سال آینده قابلیت بهره برداری و استحصال آب خواهند داشت.
کاظمی اضافه کرد: سال قبل هم دو حوضه سهیل نائین و ابراهیم آباد خور در سطح ۶۰ هزار هکتار مطالعه شده و الان می تواند در دستور کار اجرای پروژه ها قرار گیرد.
۱۵ درصد اعتبارات مصوب سال ۱۴۰۴ تخصیص یافت
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان در رابطه با عملکرد سال ۱۴۰۴ هم اظهار داشت: در مجموع حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار داشتیم که ۷۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان آن از محل محرومیت زدایی با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و بسیج سازندگی در پنج حوضه ابوزیدآباد، محمدآباد آران و بیدگل، نیسیان و کچورستاق اردستان، علی آبادچی برخوار و ننادگان فریدن اجرا شد.
کاظمی افزود: این پروژه ها به صورت عمده در شرف اتمام هستند و در دستور کار قرار گرفته تا سریع تکمیل شوند تا هم مشکل حوضه های پایین دست برطرف شود و هم مهار سیلاب انجام گیرد.
وی افزود: سال قبل از محل اعتبارات ملی و استانی هم ۱۲۰ میلیارد تومان پیش بینی شده بود که به سبب مشکلات بودجه کشور حدود ۱۵ درصد بیشتر تخصیص نیافت. با این وجود طرح های پخش سیلاب چاهملک خور و بیابانک، رودخانه میرحیدر کاشان، زمان آباد لنجان و حوضه شهری سمیرم انجام شد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان ضمن اشاره به این که عمده این پروژه ها به پایان رسیده و پروژه ابخیزداری زمان آباد همچنان در دست اجراست، تصریح کرد: پیش بینی شده قسمتی از اجرای پروژه ها از محل دیون سال ۱۴۰۵ هم تأمین شود.
منبع: فقط سفر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب