صادق:
سامانه های پاسخگویی باید تقویت شوند
به گزارش فقط سفر، وزیر راه و شهرسازی در دیدار با رئیس دیوان عدالت اداری ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با دیوان عدالت اداری بر ضرورت ارتقاء سامانه های پاسخگویی برای کاهش زمینه های بروز شکایت تأکید نمود.
به گزارش فقط سفر به نقل از مهر، در دیدار فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی، با حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا عابدی، رئیس دیوان عدالت اداری، راهکارهای گسترش همکاریهای میان دو نهاد بررسی گردید.
در این جلسه که با هدف تقویت تعاملات مشترک برگزار گردید، وزیر راه و شهرسازی ضمن اعلام آمادگی کامل این وزارتخانه برای همکاری با دیوان عدالت اداری، بر ضرورت بازبینی در بعضی فرآیندهای اجرائی و پیشرفت سیستم های پاسخگویی برای کاهش زمینه های بروز شکایت تاکید کرد.
رئیس دیوان عدالت اداری هم با اشاره به جایگاه این نهاد به عنوان مرجع رسیدگی به شکایات و تظلمات مردم از تصمیمات و اقدامات دستگاه های اجرائی، خواهان هماهنگی و تعامل بیشتر میان دستگاه قضایی و اجرائی در امتداد صیانت از حقوق شهروندی شد.
گفتنی است که در این جلسه، طرفین با تأمل در روند رسیدگی به پرونده های در رابطه با حوزه راه و شهرسازی، بر لزوم اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای ممانعت از تشکیل و ورود حجم بالای پرونده ها به دیوان عدالت اداری تاکید کردند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب