هشدار برای گرانی بیشتر در هتل ها!

هشدار برای گرانی بیشتر در هتل ها!

به گزارش فقط سفر درحالی که از آبان ماه امسال قیمت اقامت در هتل ها 30 درصد بیشتر شده است، اما رئیس جامعه هتلداران در اعتراض به افزایش هزینه حامل های انرژی خصوصاً گاز، می گوید: اگر دولت همکاری نکند، در نرخ هتل ها تجدیدنظر خواهد شد.


به گزارش فقط سفر به نقل از ایسنا، هتل داران هر سال در اوایل پاییز بر طبق شاخص "تورم" درصد افزایش نرخ اقامت را با اعتبار یک ساله تعیین می کنند. در آبان ماه امسال نیز رئیس جامعه هتلداران ایران از افزایش نرخ هتل ها تا ۳۰ درصد آگاهی داد و اظهار داشت که تغییر نرخ که دامنه آن از ۱۰ تا ۳۰ درصد تعیین شده، متناسب با وضعیت هتل از حیث استانداردسازی و گرفتن گواهی استاندارد کیفیت خدمات اعمال می شود.
در مهرماه، مرکز آمار ایران نرخ تورم سالانه را ۴۵.۸ درصد اعلام کرد، درحالی که بر اساس گزارش همین مرکز، تورم نقطه به نقطه گروه عمده «خوراکی ها، آشامیدنی ها و دخانیات» در شهریورماه ۱۴۰۰ به بالای ۶۰ درصد رسیده بود. از همین رو، تعیین سقف افزایش قیمت اقامت در هتل تا ۳۰ درصد با اعتراض تعدادی از هتل داران مواجه گردید و بعضی هم درخواست افزایش قیمت تا ۷۰ درصد را داشتند و برخی هم نرخ های دلاری برای میهمانان خارجی تعیین کردند. جشمید حمزه زاده ـ رئیس جامعه هتلداران ایران ـ هم نظرش بر این بود که اگر می خواستند شاخص تورم سالانه را درنظر بگیرند باید بیش از ۱۰۰ درصد افزایش قیمت را اعمال می کردند.
حالا در آستانه فرارسیدن تعطیلات نوروز و فصل پرسفر ایرانی ها، رئیس جامعه حرفه ای هتلداران ایران نسبت به تاثیر افزایش هزینه حامل های انرژی بر نرخ هتل ها هشدار داده و گفته است: متاسفانه افزایش بی رویه هزینه حامل های انرژی و خصوصا گاز که تا شش برابر بالا رفته، هزینه هتل داران را به شدت بالا برده است.
جمشید حمزه زاده همین طور گفته هزینه ها طوری بالا رفته است که نرخ فعلی هتل ها حتی جوابگوی هزینه ها نیست، چه رسد به سودآوری و درآمدزایی! یعنی تراز هتل ها منفی است و اگر وضعیت به همین صورت ادامه پیدا کند و دولت در امتداد کاهش هزینه ها و بطور مشخص، هزینه حامل های انرژی و خصوصا گاز کمکی نکند، مجبور هستیم باردیگر در مورد نرخ تجدیدنظر نماییم.
رئیس جامعه حرفه ای هتلداران ایران اظهار کرده که با وجود همه فشارهایی که هتل ها زیربار آن بودند، بنا داشتیم نرخ هتل ها را ثابت نگه داریم، اما توان فشارهای بیشتر ابدا در هتل ها وجود ندارد و این افزایش هزینه ها فشارها را مضاعف کرده است. متاسفانه بسیاری از هتل ها به سبب روند صعودی عجیب قیمت ها به سمت تعطیلی و تغییر کاربری رفته اند. امیدوار هستم دولت برای حل این مشکل و جلوگیری از تعطیلی و تغییر کاربری هتل ها اقدام عاجل به عمل آورد.
گران شدن نرخِ تمام شده خدمات گردشگری و تاثیر افزایش هزینه حامل های انرژی و مالیات بر گران تر شدن قیمت مسافرت در ایران، از طرف مسؤولان گردشگری نیز تایید و در مجامع رسمی و عمومی مطرح گردیده است، اما تا کنون دولت یا وزارت نیرو و حتی مجلس که برای پشتیبانی از صنعت گردشگری اعلام آمادگی کرده، واکنشی به این مساله نداشته اند.
هشدار هتل ها برای تجدیدنظر در نرخ ها درحالی مطرح گردیده است که بنا بر گزارش جامعه هتلداران، از اسفندماه سال ۹۸ تا اختتام آذرماه ۱۴۰۰ هتل های ایران بیش از ۲۲ هزار میلیارد تومان زیان مالی دیده اند. بیکاری و خروج نیروی ماهر و متخصص از هتل ها و تحمیل مالیات در دوران کرونا برخلاف مصوبه امهال و افزایش هزینه حامل های انرژی، بارها از طرف هتل داران مورد انتقاد قرار گرفته است.
رئیس جامعه هتلداران مدتی پیش نیز در مصاحبه ای، در اعتراض به حمایت هایی که از صنعت گردشگری و هتلداری در دوران کرونا نشده است، برخورد وزارت نیرو را با صنعت گردشگری "بدترین" و "بی رحمانه ترین" توصیف کرده و اظهار داشته بود: متأسفانه خیلی از هتل ها به سبب تأخیر ۵ یا ۱۰ روزه در پرداخت قبض، جریمه و حتی برخی پلمب شدند.




منبع:

1400/11/16
22:56:29
5.0 / 5
549
تگهای خبر: استاندارد , خدمات , سفر , شهر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
فقط سفر

onlytravel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فقط سفر محفوظ است

فقط سفر

سفر و گردشگری