درخواست معاون گردشگری از وزارت بهداشت

دسترسی به اطلاعات كرونائی ها را برقرار كنید

دسترسی به اطلاعات كرونائی ها را برقرار كنید

فقط سفر: به دنبال ممنوعیت جابه جایی مسافران مبتلا به كرونا، معاون گردشگری از وزارت بهداشت درخواست نمود دسترسی به داده های این بیماران را برای همه تاسیسات گردشگری برقرار كند. درحال حاضر امكان تشخیص افراد مبتلا به ویروس كرونا در مراكز گردشگری خصوصاً هتل ها وجود ندارد.


ولی تیموری با اشاره به این که همه تاسیسات گردشگری به سامانه الکترونیکی وزارت بهداشت برای شناسایی مبتلایان به ویروس کرونا دسترسی ندارند، به ایسنا اظهار داشت: در نامه ای به وزارت بهداشت پیشنهاد کردم دسترسی لازم به داده های مربوط به بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بدهد تا همه تاسیسات گردشگری از این طریق، از وضعیت مسافران مبتلا به کرونا باخبر شوند و به قطع زنجیره این ویروس کمک کنند.
او اظهار نمود: در بخشنامه اخیر وزارت بهداشت فقط دفاتر خدمات مسافرتی امکان دسترسی به داده های مربوط به بیماران مبتلا به کرونا را دارند و سایر تاسیسات از این دسترسی محروم هستند. اگر تاسیسات گردشگری به صورت متمرکز بوسیله سامانه تخصصی ارتباط برقرار کنند برای نظارت ما مناسب تر است و بهانه تراشی ها نیز کمتر خواهد شد.
طبق اعلام وزارت بهداشت افراد مبتلا به کرونا تا ۱۴ روز اجازه سفر ندارند. معاون این وزارتخانه ۲۶ آبان ماه در دستورالعملی که با موضوع «اجتناب از جابه جایی مسافران به صورت هوایی، دریایی، ریلی و جاده ای بدون دریافت نتیجه تست منفی کرونا» به معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مدیرعامل شرکت راه آهن، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور ابلاغ گردید، یادآوری کرده است: «بررسی های به عمل آمده در کشور نشان میدهد خیلی از مبتلایان به کووید-۱۹ با وجود دریافت جواب آزمایش مثبت PCR و آگاهی از مبتلاشدن به بیماری، شرایط قرنطینه را رعایت نکرده و مبادرت به مسافرت با بهره گیری از وسایل حمل و نقل مسافربری می کنند؛ پس بمنظور قطع زنجیره انتقال این بیماری، زیرساخت فنی مربوطه برای استعلام الکترونیکی وضعیت ابتلای افراد به بیماری کووید-۱۹ آماده سازی شده است.
باتوجه به این که سرویس برخط استعلام الکترونیکی وضعیت مبتلاشدن به کووید-۱۹ ارائه شده از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بهره گیری از رابط نرم افزاری (وب سرویس) بر طبق پارامترهای ورودی (کد ملی و تاریخ سفر) نتیجه وضعیت ابتلای افراد در تاریخ ارسال شده را پاسخ می دهد، لازم است در تمام سامانه های مرکزی ارائه خدمات مسافربری و همین طور درگاه های فروش بلیت اینترنتی، پارامترهای مطروحه به ازای هر شخص متقاضی دریافت و استعلام برخط برای فرد صورت گیرد و چنان چه نتیجه استعلام الکترونیکی بر طبق «تاریخ سفر» مثبت اعلام گردید باید از فروش بلیت ممانعت به عمل آید. (به مدت ۱۴ روز از زمان تاریخ ثبت مثبت کووید-۱۹)
لازم است این پروسه الکترونیکی در لحظه سفر و پیش از سوار شدن مسافر به داخل وسیله نقلیه باردیگر به صورت الکترونیکی انجام و در صورت مثبت بودن پاسخ از سوار شدن فرد به وسیله نقلیه جلوگیری شود.
تمام شرکت های ارائه دهنده سامانه فروش بلیت مسافربری به صورت انفرادی و چارتری که الان سامانه های ایشان در دفاتر خدمات مسافربری و گردشگری کشور درحال استفاده است، ملزم به انجام به روزرسانی های فنی مربوطه در نرم افزارهای خود هستند تا از آن طریق قابلیت استعلام الکترونیکی و ممانعت از فروش بلیت برای فروشندگان بلیت مسافربری در سراسر کشور فراهم گردد.
بمنظور بهره برداری از این سرویس الکترونیکی و پیاده سازی آن در سامانه های مربوطه مقتضی است در گام نخست شرکتها نسبت به برقراری ارتباط شبکه با گذرگاه خدمات الکترونیکی «سروا PGSB» سازمان فناوری اطلاعات ایران اقدام نمایند...»
در نامه تیموری ـ معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ به معاون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در اختیار ایسنا قرار داده شده، نیز آمده است: «در خصوص دستورالعمل ممنوعیت جابه جایی مسافران مبتلا به کروناویروس بدون ستاندن تست کووید ۱۹، باتوجه به این که درحال حاضر تمام تاسیسات گردشگری اقامتی و پذیرایی در بستر سامانه جامع نظارت و اطلاعات این وزارتخانه موسوم به «سامانه جانا» فعالیت می نمایند در قالب بند ۱ و سایر مفاد دستورالعمل فوق الذکر با توجه به این که سرویس برخط استعلام الکترونیکی وضیعت مبتلاشدن به کووید-۱۹ از طرف آن وزارتخانه با بهره گیری از رابط نرم افزاری (وب سرویس) و بر طبق پارامتر (کد ملی و تاریخ سفر) نتیجه وضعیت ابتلای افراد را مشخص می کند، پیشنهاد می شود دسترسی لازم به این وزارتخانه اعطا شود تا تاسیسات گردشگری شامل هتل، متل، مهمانپذیر، واحدهای پذیرایی و... از وضعیت مسافران مبتلا به کرونا اطلاع پیدا کرده و ضمن رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی، تمهیدات لازم را در این خصوص به عمل آورند و با قطع زنجیره از گسترش و شیوع بیشتر بیماری جلوگیری به عمل آید.»




منبع:

1399/09/02
09:42:59
5.0 / 5
1318
تگهای خبر: آزمایش , آموزش , اینترنت , ثبت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
فقط سفر

onlytravel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فقط سفر محفوظ است

فقط سفر

سفر و گردشگری